top of page

egyéni oktatás

Ha elsajátítottad az elméleti anyag minden részét, akár egyéni oktatáson is részt vehetsz, mert felkészültél rá, hogy megértsd a lovak gondolkodását és már a módszert alkalmazva tudsz kommunikálni velük.


A lovak elméjét megismerve az oktatáson résztvevők olyan technológiát kapnak a kezükbe, ahol csak a lovas elképzelései szabnak határt a kitűzött cél eléréséhez. Ezért az egyéni oktatáson a saját és lovad ütemében kapjátok a képzést, személyre szabott edzéstervvel.

 

Földről és nyeregből irányított munkára is kiképezünk és ha bárhol elakadsz, segítünk továbblépni. 


Ha saját lovad van és adottak a feltételek, a képzés történhet általad választott helyen, de nálunk, a Szent György majorban is szívesen látunk.

Ár: 8 000 Ft / fő / óra + a kiszállás költsége

torokgyorgy torok gyorgy törökgyörgy freehorsestyle török györgy free horse style természetes lókiképzés szabadidomítás ló lovaglás natural horsemanship

A képzésen részt vehetsz barátaiddal, lovastársaiddal is. Amennyiben egy helyszínen 2-3 fő jelentkezik ugyanarra az alkalomra, az óradíj a következőképen változik (a kiszállás költsége pedig megoszlik a résztvevők között):
Ár: 2 fő esetén: 4 000 Ft / fő / óra + a kiszállás költsége
Ár: 3 fő esetén: 3 000 Ft / fő / óra + a kiszállás költsége


Ha nincs saját lovad, de szeretnéd megtanulni a Free Horse Style minden csínját-bínját, lehetőséged van egyéni oktatás keretén belül, a mi lovainkon képződni Dunabogdányban.
Ár: 8 000 Ft / fő / óra


További információért keress minket bizalommal!

torokgyorgy torok gyorgy törökgyörgy freehorsestyle török györgy free horse style természetes lókiképzés szabadidomítás ló lovaglás natural horsemanship
bottom of page