top of page

free horse style klub

torokgyorgy torok gyorgy törökgyörgy freehorsestyle török györgy free horse style természetes lókiképzés szabadidomítás ló lovaglás natural horsemanship

Az Alapképzés anyagából sikeres vizsgát tett lovasok Free Horse Style Klubtaggá válnak, mely számos lehetőséget nyújt a további fejlődésre, tapasztalatszerzésre.

A klubtagok FHS ismereteiket az Akadémiai képzés keretén belül folytathatják, mely csakúgy, mint az Alapképzés, modulokból épül fel. Az itt oktatott ismereteken túl fontos szerepet kapnak a saját, egyéni célkitűzések, fejlesztések és iránymutatás. A haladó képzés foglalkozásain a klubtagok az Alapképzéshez hasonlóan kurzusok, illetve csoportos és egyéni oktatások formájában vehetnek részt, melyek közül az utóbbi kettő részvételi díjából kedvezményt kapnak.

A fenti oktatásokon kívül minden klubtagnak lehetősége van saját, akár otthoni lovas edzéséről készült videójátt elküldeni, melyről elemzést, illetve a kitűzött céloknak megfelelő útmutatást kap.

A Free Horse Style-ban az egyéni tanuláson, fejlődésen kívül fontosnak tartjuk a közösségfejlesztést is, ezért a tagok klubtalálkozókon vehetnek részt, melyek a kurzusokon és csoportos foglalkozásokon kívül kiváló lehetőséget biztosítanak a hasonlóan gondolkodó lovasokkal való megismerkedésre, tapasztalatcserére.

A klubtagsághoz kötődő haladó képzésekről, klubtalálkozókról, hírekről és egyéb tudnivalókról a tagokat elektronikus hirlevélben értesítjük.

bottom of page