free horse style klub

Az Alapképzés anyagából sikeres vizsgát tett lovasok Free Horse Style Klubtaggá válnak, mely számos lehetőséget nyújt a további fejlődésre, tapasztalatszerzésre.

A klubtagok FHS ismereteiket az Akadémiai képzés keretén belül folytathatják, mely csakúgy, mint az Alapképzés, modulokból épül fel. Az itt oktatott ismereteken túl fontos szerepet kapnak a saját, egyéni célkitűzések, fejlesztések és iránymutatás. A haladó képzés foglalkozásain a klubtagok az Alapképzéshez hasonlóan kurzusok, illetve csoportos és egyéni oktatások formájában vehetnek részt, melyek közül az utóbbi kettő részvételi díjából kedvezményt kapnak.

A fenti oktatásokon kívül minden klubtagnak lehetősége van saját, akár otthoni lovas edzéséről készült videójátt elküldeni, melyről elemzést, illetve a kitűzött céloknak megfelelő útmutatást kap.

A Free Horse Style-ban az egyéni tanuláson, fejlődésen kívül fontosnak tartjuk a közösségfejlesztést is, ezért a tagok klubtalálkozókon vehetnek részt, melyek a kurzusokon és csoportos foglalkozásokon kívül kiváló lehetőséget biztosítanak a hasonlóan gondolkodó lovasokkal való megismerkedésre, tapasztalatcserére.

A klubtagsághoz kötődő haladó képzésekről, klubtalálkozókról, hírekről és egyéb tudnivalókról a tagokat elektronikus hirlevélben értesítjük.