top of page

lovak képzése

Egy jól képzett ló rengeteg örömöt okoz és képes arra, hogy nap mint nap valóra váltsa lovasa álmát.
Ahhoz azonban, hogy a lovakat ilyen állapotba jutassuk, rendszeres és tudatos munka szükséges.

 

A Free Horse Style lókiképzés szolgáltatásunkkal azoknak kívánunk segítséget nyújtani, akiknek nincs idejük, energiájuk, vagy tudásuk ahhoz, hogy lovukból álomlovat formáljanak.

A feladat lehet akár elrontott ló utóidomítása, képzetlen ló belovaglása, egy adott területen jelentkező elakadás, probléma feloldása.

 

Ezenkívül természetesen bármilyen más célkitűzés megfogalmazható.
Elég, ha egyszerűen csak még jobbá, még harmonikusabbá szeretnéd tenni eddig is jól működő lovadat, illetve a vele való kapcsolatot, hogy igazi társakká váljatok.

torokgyorgy torok gyorgy törökgyörgy freehorsestyle török györgy free horse style természetes lókiképzés szabadidomítás ló lovaglás natural horsemanship

A Free Horse Style módszere minden fajtájú, nemű és korú lónál működik, ezért bármilyen ló képzését vállaljuk. A foglalkozások egyaránt megvalósulhatnak "bentlakásos", illetve kiszállásos formában is.

Ha szeretnél együtt tanulni lovaddal, böngészd át az Alapképzésésünkről és az Akadémiai modulokról szóló tudnivalókat is.

A lovak képzésének költsége - az eset összetettsége és a szükséges, ráfordítandó idő függvényében - egyénenként változó, ezért külön egyeztetést igényel.

További információért keress minket bizalommal!

torokgyorgy torok gyorgy törökgyörgy freehorsestyle török györgy free horse style természetes lókiképzés szabadidomítás ló lovaglás natural horsemanship
bottom of page