top of page

Lovasoktatás

A Szent György majorban lehetőséged van lovasoktatáson, vagy tereplovagláson részt venni a kurzusoktól függetlenül is.

Ezek az oktatások bármilyen képzettégi szintű
(teljesen kezdő / hobbi / amatőr / profi) lovas számára elérhetők. A foglalkozások célja lehet a Free Horse Style rendszerébe való betekintés, az általunk képzett lovak kipróbálása, lovas ülésfejlesztés, vagy bármilyen más, a lovas által meghatározott cél elérése. Tudásodtól függően terepen, fedeles, vagy akár négy évszakos pályánkon is tanulhatsz.

Az oktatás magába foglalja a biztos, egyensúlyi ülés kialakítását, a helyes irányítási technikák elsajátítását. Már a kezdők is folyamatosan tanulják a lovak tanítását - földről is -,  hogy megértsék a ló működését és egyre jobban vezetőikké tudjanak válni. A lovagoltatásban ülésjavításhoz futószáras lovagoltatást használunk, hogy a lovasnak speciális ülést teremtsünk.

torokgyorgy torok gyorgy törökgyörgy freehorsestyle török györgy free horse style természetes lókiképzés szabadidomítás ló lovaglás natural horsemanship

Azoknak a gyakorlott, haladó lovasoknak, akik már elsajátították a fentieket, 1-2 órás tereplovaglásra is van lehetőségük képzett Free Horse Style oktatóval, különböző terepviszonyok között a csodálatos Pilisi parkerdőben.

Ár: 8 000 Ft / fő / óra

Ha hosszabb, akár egész napos kirándulások is érdekelnek, látogass vissza a közeljövőben, mert készül a Lovastúrák menüpontunk, ahol több különböző távú és nehézségű programból választhatsz majd.

 

A lovagláshoz, arra kérünk, hozz magaddal kényelmes, időjáráshoz illő öltözetet és lábbelit (sportcipő, gumicsizma, lovaglócsizma). Az egyéb felszerelésről és a magasan képzett lovakról mi gondoskodunk. :)


További információért keress minket bizalommal!

torokgyorgy torok gyorgy törökgyörgy freehorsestyle török györgy free horse style természetes lókiképzés szabadidomítás ló lovaglás natural horsemanship
bottom of page